Automobili

Jeremy Clarkson se pomiri s Teslom (i izaziva Audi R8 sa modelom X)

Nakon ogorčenog spora iz 2008. godine, engleski se novinar prvi put vratio da bi vozio automobil Elona Muska: tako je to prošlo Mnogi se sjećaju prvog kontakta između Jeremyja Clarksona i Tesle. Poznati britanski novinar 2008. godine pokušao je s Roadsterom oštro ga kritizirajući. 

Toliko da je kuća Palo Alto pokušala, bezuspješno, tužiti nikoga drugog osim BBC-a. Stvar je trajala godinama i od tada je Tesla metodički odbijao isporučiti bilo koji od svojih automobila na mjenjač Top Gear, koji je Clarkson u to vrijeme vozio s Richardom Hammondom i Jamesom Mayom. Danas se Clarkson vratio u Teslu, tačnije Model X P100D, i iznosi vrlo različita mišljenja od onih od (sada) prije 13 godina. 

Drag trka sa R8 U video emisiji za njegovo novo emitovanje, Grand Tour, cijeni autonomnu vožnju, funkciju Summon i puno tehnologije na brodu. Uživa, s ironijom koja ga je oduvijek odlikovala, čak i šaljući poruke kolegama. Fotogalerija: Tesla Model X VS Audi R8 Jeremy Clarkson testira Tesla Model X 5 Fotografije Da bi istaknuo performanse Model X-a, Clarkson je također organizirao vrlo posebnu vuču protiv superautomobila s motorom s unutrašnjim sagorijevanjem: Audi R8. 

Ok s advokatima Najzabavnija stvar je da je Jermy Clarkson dobio ok od proizvodnje prijenosa tek nakon savjetovanja sa svojim pravnim odjelom, koji je između ostalog bio fizički prisutan na modelu X tijekom povlačenja trka. Bez obzira na ovo, britanski novinar, sa svojim uobičajenim gaskonskim stavom, objektivno je procijenio automobil, istaknuvši njegove glavne karakteristike i dajući mu generalno pozitivan sud. Mir sklopljen s Elonom Muskom?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close