Automobili

Jedan od pet Renault Tvizi F1 ponovo se prodaje

  1. Renault je predstavio Tvizi. Vozilo čudnog izgleda, četvorocikl se i dalje prodaje od 10.150 €. Ako imate dobro pamćenje, sjetićete se toga 2013. godine, a kako bi ga promovisao, Renault je otkrio koncept inspirisan Formulom 1.

Ovo je Renault Tvizi RS F1 koji ste nesumnjivo videli sa Sebastien Vettelom za volanom. Francuski proizvođač nikada nije proizveo ovu mašinu sa sportskim temperamentom, ali je britanski trener Oaklei Design inspirisao nju da plasira svoju mašinu na samo 5 jedinica.

Galerija: Renault Tvizi kompanije Oaklei Design
Renault Tvizi kompanije Oaklei Design
33 Slike
Jedan od njih je sada na prodaju, ali istraživanjem na internetu otkrivamo da je ovaj Renault Tvizi već bio u prodaji prošle godine . Ili sve ovo vreme nije prodao, ili samo traži novog vlasnika. Da li ti se sviđa?

Tvizi kompanije Oaklei Design nosi zelenu boju sa kariranim Lekan krovom u obliku zastavice. Takođe ima volan od alkantare, kao i aerodinamične i karbonske elemente u karoseriji. Prodavac navodi da mnogi delovi dolaze iz automobila Formule 1 i Formule 2, poput točkova od magnezijuma.

Kupovinom ovog Renault Tvizi -a možete biti samo ponosni u gradu, jer njegov motor nije ništa izvanredno. U Renault Clio 2 ćete ići mnogo brže nego u Tviziju koji razvija samo 12,7 kV ili 17 KS. Njegova baterija od 6,1 kVh obećava samo da ćete preći udaljenost od 90 km sa jednim punjenjem.

Renoov koncept bio je mnogo obećavajući jer je najavio najveću snagu od 97 KS sa 0 do 100 km / h za 6 sekundi. Ipak, ako vas Tvizi britanskog preparatora zanima, na aukciji se nudi po 21.500 funti ili 25.100 evra. Novi vlasnik će takođe morati da plaća 55 funti mesečno za iznajmljivanje baterije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close