Automobili

Iz Rusije je kamper baziran na Ladi Granta

Leto je pred nama i mnogi planiraju odmor u kamperima . Ima onih koji traže „saputnika“ na novom i polovnom tržištu. Drugi, s druge strane, više vole da kreiraju sopstveni dom na bazi postojećeg modela, kao što je ova konverzija zasnovana na Lada Granta .

Nije prodat u Italiji, ovaj model je napravio i prodao u Rusiji AvtoVAZ, brend koji kontroliše Renault. Podrazumeva se da se, nekoliko nedelja nakon početka sukoba u Ukrajini, francuska grupa povukla sa ruskog tržišta, čime je nova Granta postala praktično nedostupna.

Avanture za dvoje
Na fotografijama se vidi Lada pretvorena u (jeftin) kamper za dve osobe. Nakon što je kupio Grantu za oko 13.200 evra , koristeći komplet koji je napravio Luk-Form , vlasnik (čije ime nije poznato) je preobrazio automobil u pravi stan na točkovima.

U dužini automobila od 5 metara nalazi se krevet 1,98 k 1,58 metara, kupatilo sa umivaonikom, toaletom i tušem (povezano sa rezervoarom za vodu od 70 litara) i kuhinja.

Iako na prvi pogled prostor deluje malo, na kamperu se nalaze i mali sto i dve klupe za ručak ili večeru pripremljenu u kuhinji.

„Prethodni“ sa Ladom Nivom
Ovo nije prvi put da je Luk-Form kreirao “mini kamp kućicu” . Ranije smo već videli komplet za Ladu Nivu, dug 4,92 m, širok 1,74 m i visok 2,39 m. Ovde je takođe bila kompletna kuhinja, frižider pune veličine i mali ormar za odlaganje posuđa. Ne zaboravite na kupatilo koje se sastoji od tuš kabine, lavaboa i toaleta.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close