Automobili

Garage Italia vodi računa o Porscheu 911 Turbo Tipe 993

Ljubitelji Porschea , znate li ovaj Porsche 911 Turbo specijalno prilagođen od Garage Italia? Milanska radionica predstavila je “Azul”, potpuno restaurirani Porsche sa azurno plavom bojom pod nazivom “Azzurro Lapo” i unutrašnjost od prefinjene kože koja pretvara 911 u ekskluzivan, moderan i luksuzan sportski automobil.

Svi obučeni u plavo
Za ovo dostignuće, Garage Italia , luksuzni trener sa sedištem u Milanu, koji je osnovao Lapo Elkann, dobio je u ruke 993 generacije 911 (prodavane od 1993. do 1997. godine). Automobil je obnovljen i dobio je plavu boju.

Osim toga, radionica se odlučila za veoma lepe 18-inčne aluminijumske felne sa odmah prepoznatljivim dizajnom nemačkog stručnjaka Rufa, a sve opremljene Michelin Pilot Sport gumama visokih performansi. Obratite pažnju na plave kočione čeljusti sa crnim logotipom Garage Italia vidljivim kroz velike felne.

Unutrašnjost je takođe potpuno revidirana sa kontrastom između plavih i belih nijansi. Upravljač i deo armaturne ploče i središnjeg tunela su u istoj plavoj boji kao i spoljašnjost, dok su menjač, sedišta i paneli vrata svetle boje. Automobil je takođe opremljen vrhunskim plavanskim tepihom u Provansi.

Između Porsche i italijanskih električnih ikona
U prezentaciji automobila se ne pominju modifikacije motora. Dakle, možemo pretpostaviti da je 911 Turbo opremljen originalnim motorom od 408 KS. Ova snaga, poslata na sva četiri točka, pretvara se u ubrzanje od 0 do 100 km / h za 4,5 sekunde i najveću brzinu od 290 km / h.

Porsche “Azul” je dodat na listu projekata koje je Garage Italia razvila poslednjih meseci. Tu spadaju električni Spiaggine , Panda Integral-e i vrlo poseban Land Rover Discoveri. Ovo poslednje je u stvari automobil tima Motor1.com!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close