Automobili

Fino podešeni Mercedes-AMG GLE 53 Coupe

Dvobojna optika, suptilne promene tela – i neskromna velika slova “H”
Hofele je podesio Mercedes GLE Coupe i rezultat nazvao HGLE Coupe . Sportska AMG verzija GLE 53 dobila je dvobojnu farbu tipičnu za Hofele, kao i generalno promenjen spoljni izgled i elegantan enterijer.

Kada je reč o spoljašnjosti, Hofele najveću pažnju poklanja rešetki i prednjem braniku. AMG rešetku zamenio je deo koji je dizajnirao Hofele sa slovom H kompanije u sredini – pomalo razmetljiv detalj, iako šema boja ostaje suptilna.

I branik je takođe dobio novi dizajn. Dalje promene se mogu videti na zadnjem delu, uključujući dodatnu hromiranu oblogu i još jedan veliki Hofele-H. Sa strane se ističu 22-inčni točkovi kompanije Hofele, koji takođe nose neizbežno slovo; tu je i Hofeleovo pismo.

Unutrašnjost je posebno oplemenjena. Crvena nappa koža je u kontrastu sa crnom kožom i alkantarom. Kožni uzorak perforacije i prelepi crveni dvostruki šavovi takođe su primetni na unutrašnjosti sedišta i vrata. Kvake na vratima na kojima je ugraviran Hofele-H takođe su lep detalj. Generalno, Hofele vrlo često ugrađuje svoje ime u dizajn; na sedištima se nalazi i značka Hofele H. – koja inače dobro izgledaju svojim crnim, crvenim i sivim izgledom.

Tjuner iz Donzdorfa kod Goppingena (Baden-Vurttemberg) nudi ne samo razne dodatne delove već i potpuno redizajnirana vozila, sa posebnim naglaskom na doslednost. Godine 2020. Hofele je na tržište uveo mnoga podešavanja zasnovana na Mercedesovim modelima, uključujući AMG E 53 Cabriolet , EKC, G-klasu, GLS i uobičajeni GLE (SUV bez izgleda kupea) .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close