Automobili

Citroen 2 CV je odbijen… u verziji za Plaimobil!

Citroen 2 CV će uskoro biti ponovo rođen zahvaljujući Plaimobilu ! Automobil koji je Citroen učinio tako uspešnim od 1948. do 1990. godine biće ponuđen u posebnoj kutiji za 75. godišnjicu 2 CV, ponuđen u martu po ceni od 49,99 evra.

Sa humorom, Citroen obećava „revolucionarnu tehniku“ i „0% emisije CO2″ , a sve zahvaljujući “mišićnom pogonu” , igračka je prirodno lišena bilo kakvog motora.

Citroen i Plaimobil su se odlučili za nebesko plavu boju koja oličava radost, ali će biti moguće personalizovati automobil zahvaljujući nalepnicama koje se mogu menjati.

Najbolji video snimci:

2

Likovi koji otelotvoruju Citroen 2CV eru
Ovaj Plaibomobil 2 CV je u skladu sa duhom filmova 1960-ih i 1970-ih svojim aksesoarima: seljak (i njegove guske, njegova svinja i vrčevi za mleko), vozač u mornarskoj majici sa hipi izgledom i iznad svega žandarm, znak za lik Luja de Funesa, povezan sa 2 CV u Žandarmu iz St-Tropea… ali i zato što je uništio Burvilovu u Le Corniaud-u.

Citroen 2 CV Plaimobil biće dugačak 28,4 cm i težak 302 g. Ako želite da ga vidite pre kupovine, biće izložen na štandu Citroena u Salonu Retromobile , koji se otvara ove srede, a zatvara svoja vrata u nedelju. Na štandu proizvođača biće vidljiv i pravi 2 CV 6 Club iz 1990. godine, poslednje godine proizvodnje automobila, kao i zapanjujući koncept C10 iz 1956. godine.

Citroen 2 CV se našao u središtu vesti ove nedelje pošto su njegove legendarne linije inspirisale tenk (prirodno vučen sa dva konja) u filmu Asteriks i Obeliks: Srednje carstvo, u bioskopima ove srede. Citroenovi stilski timovi su doprineli dizajnu ovog rezervoara.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close