Automobili

BMW M4 Cabrio, špijunske fotografije na Nurburgringu

Uprkos kamuflažama, lako je pogoditi koji će biti njegovi konačni oblici Novi BMW M4 stiže i u varijanti Cabrio, a ni to se ne odriče karakteristične XXL maske: zapravo, stigle su nove špijunske fotografije verzije M4 na otvorenom. dok trči Nurburgringom, sa svojim velikim dvostrukim bubregom na vidiku. 

A ima i više, jer iako postoji nešto maskirnog pokrivača koji prekriva prednji i zadnji dio, lako je razumjeti oblike novog M4 kabrioleta nakon što vidite i M4 Coupé i kabriolet serije 4. Poput M4, ali s platnenim krovom Iako su kabrioleti visokih performansi često optuženi da ne ispunjavaju kupe varijante, M4 kabriolet i dalje pruža dobar osjećaj kao ugodan sportski automobil na otvorenom. 

BMW M4 Cabrio, špijunske fotografije na Nurburgringu BMW M4 Cabrio, špijunske fotografije na Nurburgringu

BMW M4 Cabrio, le foto spia al Nurburgring

Ispod poklopca motora, na kraju krajeva, gotovo sigurno će biti isti motor kao i verzija s tvrdim krovom, naime 3.0 twin-turbo šestocilindrični redni pogon sa 480 KS i 550 Nm na raspolaganju par. 

BMW M4 Cabrio, le foto spia al Nurburgring

Tada bi verzija Competition ponudila povećanje od 30 ks i 98 Nm obrtnog momenta više, a dodatak bi se distribuirao na sva četiri točka kroz BMW-ov xDrive sistem. Za one koji žele, međutim, sistem pogona na sva četiri kotača može u potpunosti odvojiti pogonski moment s prednje strane. Istinski vozači-puristi će se, umjesto konkurencije, vjerovatno odlučiti za standardnu ​​verziju, jer ih povećanje snage prisiljava da odustanu od 6-stepenog ručnog mjenjača. Još uvijek nema potvrda u vezi sa cijenama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close