Automobili

BMV poziva svoje vozače da koriste pokazivače pravca!

Prema studiji koju je u januaru 2020. objavio Univerzitet u Helsinkiju i koju je preneo L’Obs , vozači BMV-a, Audija i Mercedesa nisu fini ljudi jer izražavaju neprijatnije, tvrdoglave, egocentrične osobine ličnosti i narcisoidne osobe.

Istinu govoreći, ovi dirigenti ne uživaju baš dobru reputaciju, a nisu behemičari ti koji će reći suprotno. Stereotipi im se lepe za kožu, uključujući i onaj po kome se proizvođač iz Minhena prepoznaje crno-belo. Na Tviteru, BMV USA nalog je objavio sledeći tvit:

Poruka je vrlo jednostavna: “Koristite svoje indikatore” . Zvanični BMV USA nalog se nastavlja u temi, pišući: „Znamo da su vozači BMV-a najbolji na putu, ali put može biti nepredvidivo mesto“ pre nego što navede pomoć i uređaje za vozača. Bezbednost prisutna na BMV -u .

Problem je u tome što su ove poruke objavljivane na Tviteru, kako su minuti odmicali, svaki pratilac je dodao svoje malo zrnce soli da ih ismeje kao Pol Koneli koji piše „pokazivači pravca na BMV-u beskorisni kao DŽo Bajden“ ili Voldorf koji otvoreno postavio fotografiju slušalice sa upaljenom zelenom lampicom i pita se da li treba da se brine. Drugi korisnik pita BMV da li su pokazivači pravca opcioni ili standardni.

Na planeti Tviter, američki vozači koji su odgovorili na tvit su sarkastičan tip i izgleda da neće uskoro menjati svoje navike. Oni više vole da se smeju tome, BMV mora da uloži više napora da ih ubedi i pretvori u uzorne vozače. Želimo im puno hrabrosti. A vi, šta mislite o vozačima BMV-a?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close