Automobili

BMV M3 Touring (2022): karavan koji su svi čekali

Povodom Goodvood festivala brzine, BMV predstavlja M3 Touring, prvi serijski M3 karavan koji može da kombinuje performanse (i rekord na Niburgringu ) i praktičnost.

Inspirisan u svakom pogledu M3 i M4, M3 Touring će biti dostupan za naručivanje od septembra 2022. Proizvodnja će početi sledećeg novembra u BMV fabrici u Minhenu, Nemačka.

Najprostraniji od ekscerbiranih sportova?
BMV M3 Touring, videli smo i pregledali ga zahvaljujući više špijunskih fotografija . Estetski, M3 break nije baš iznenađenje, jer koristi kodove M3 i M4, ali sa brejk telom koje mu, da se razumemo, savršeno odgovara.

M3 Touring se odmah ističe po svom prednjem kraju sa vertikalnom dvostrukom rešetkom koja je nasledjena od M3 i M4, kao i široki blatobrani dopunjeni 19-inčnim prednjim i 20-inčnim zadnjim aluminijumskim felnama. . Iza ovih felni nalazimo ogromne kočione čeljusti sa potpisom BMV M. Kao opciju, kupci mogu da se odluče za sistem ugljenik-keramika.

Pozadi imamo pravo na impozantan ekstraktor od ugljeničnih vlakana sa četiri izduvna otvora. Na M3 Touringu, standardno, krov će biti crn i biće u kontrastu sa bojom karoserije. Kupci ga takođe mogu imati u karbonu ili u istoj boji kao i ostatak automobila.

Ali upravo time što smo se ukrcali mi zaista razumemo dvostruki interes M3 Touring. Ako se na prednjem delu nalaze sportska sedišta od ugljeničnih vlakana koja su veoma obložena (težina 9,6 kg manja od M Sport sedišta), prtljažnik ima iste kapacitete kao „normalni“ Touring Serije 3. Zaista, kapacitet utovara varira od 500 do 1510 litara, a zadnja sedišta se uvek mogu samostalno preklopiti. Vrata prtljažnika se otvaraju električno, a dupli donji odeljak je još uvek tu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close