Automobili

Barbin Fiat 500? 2009. to je postalo stvarnost

Barbi je fenomen trenutka. Film sa Margo Robi i Rajanom Goslingom osvaja bioskope i daje dalju popularnost najpoznatijoj lutki na svetu. U prošlosti je čak i svet automobila odavao počast Barbiinom ružičastom univerzumu nizom specijalnih modela, uključujući koncepte i ograničena izdanja.

Među njima je i Fiat 500 iz 2009. godine , ekskluzivni izložbeni automobil pun jedinstvenih dodataka.

Ističe se (i postao je standard)
Od Fiat 500 Barbie, napravljena je samo jedna i ona je prodata na dobrotvornoj aukciji koja je održana 2009. godine povodom 50. godišnjice lutke koju je proizveo Mattel. Prva stvar koja vas upada u oči kod modela 500 je nesumnjivo ružičasta boja, koja čini da Fiat izgleda kao puna “igračka”.

Dalje, tu su i Svarovski umetci koji ukrašavaju prozore, felge, antenu i veliki deo enterijera. Na brodu nalazimo kožna i alkantara sedišta rigorozno ružičaste boje, dok ručica menjača nosi Barbie logo, kao i paneli na vratima. Kao da to nije dovoljno, u pregradama za rukavice se nalaze sjajila za usne jarkih boja, dok se svaki automobil prodavao sa automobilskim poklopcem.

Opet, dodatak je sve samo ne trivijalan, jer nosi stilizovanu sliku prvih 500 u Barbie formatu.

Specijalna serija 500 Pink nastala je iz 500 Barbie . Svaki od 20 prvobitno planiranih primeraka karakteriše nijansa Pink Flamingo, ali standardna oprema nema „viške“ originalnog koncepta. Pink pokreće isti motor od 69 ks 1.2 koji se nalazi na ostalim verzijama, dok oprema Fiata uključuje panoramski krov, automatsku kontrolu klime i Blue&Me multimedijalni sistem.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close