Automobili

Američka država želi da zabrani električne automobile do 2035. godine

Potrebno je sve da se napravi svet, kada su skoro svi regioni sveta i svi proizvođači automobila koji ih čine u procesu zaokreta od 180° ka električnim vozilima, ostaje država koja to ne čuje na ovo uvo .

U Vajomingu, ovoj državi na severoistoku Sjedinjenih Država , stvari su u najmanju ruku sasvim drugačije. Zaista, lokalna vlast želi da 2035. godine potpuno zabrani električna vozila. Ako ovu zabranu još nije usvojila državna vlada, ona bi mogla da ugleda svetlost dana.

Zakon protiv struje:
Očigledno, ovo se kosi sa svim govorima i stavovima koje trenutno slušamo. Vajoming, međutim, da objasni zašto i kako. Ovaj region Sjedinjenih Država živi zahvaljujući turizmu s jedne strane, ali i zahvaljujući vađenju gasa i nafte, veoma bogatim u regionu. Prelazak na potpuno električnu energiju bi onda rizikovao da ugrozi mnoga radna mesta u državi i potisne privredu .

Najbolji video snimci:

Brajan Boner, republikanski senator iza rezolucije, kaže da mu se jednostavno ne sviđa da druge države pokušavaju da nametnu tehnologiju koja još nije spremna. U tekstu predloga zakona jasno je označeno da je proizvodnja nafte i gasa ponos Vajominga i da će dolazak električnih automobila napasti ekonomsku stabilnost države.

Ovaj tekst koji je još u punoj debati u administraciji države Vajoming još nije u fazi glasanja. Izvesno je da bi ova rezolucija bila jedinstvena u svojoj vrsti ukoliko bi bila izglasana.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close