Automobili

Alpina KSD3 i KSD4 – Restilizovani BMV Ks3 i Ks4 su već pripremljeni

Prve isporuke zakazane su za novembar.
Teško da su predstavljeni novi restilizovani BMV Ks3 i Ks4, kao i njihove verzije 510 konjskih snaga Ks3 M i Ks4 M Competitio n, red je na Alpini da polira svoje oružje: evo novih Alpina KSD3 i KSD4, dizel, dakle, sa revidiranim i ispravljeni izgled, i poboljšane performanse!

Na meniju ispod haube nalazimo 6-redni 3.0-litarski kuad-turbo koji razvija ne manje od 389 konjskih snaga i 800 Nm obrtnog momenta. Ovo je značajno povećanje od 30 Nm u odnosu na prethodne verzije. Dovoljno da KSD3 i KSD4 dostignu brzinu od 100 km / h za 4,6 sekundi. Najveća brzina je znatno iznad zakonskih granica, osim na određenim delovima naših suseda Nemaca: 267 km / h za KSD3 i 268 km / h za KSD4.

Galerija: 2022. Alpina KSD3 i KSD4
BMV ALPINA KSD3 Prednje tri četvrtine
4 Slike
Imajte na umu da Alpina takođe nudi blagu hibridnu turbo dizel verziju svog KSD3. Nosi 3,0-litarski blindirani turbo red sa šest konjskih snaga sa 350 konjskih snaga i 730 Nm, od 0 do 100 km / h prelazi 4,9 sekundi, a najveća brzina pada na 254 km / h.

Alpina kreira specifičnu kalibraciju za adaptivne zaklopke. Izvori su takođe krutiji i spuštaju težište. Modeli imaju koristi od ažuriranog promenljivog sportskog sistema upravljanja koji pruža preciznije upravljanje. Standardna oprema sada uključuje BMV pomoćnika za parkiranje i električno sklopiva spoljna ogledala.

Pripremač takođe planira efikasnije kočione pločice. Kupci mogu nadograditi na izbušene kompozitne diskove dimenzija 15,6 inča napred i 15,7 inča pozadi.

Napolju, novi KSD3 i KSD4 mogu se prepoznati po novom prednjem braniku i redizajniranom difuzoru. Opremljeni su 20-inčnom verzijom klasičnih naplataka brenda sa više krakova, sa centralnim poklopcima koji se zaključavaju i skrivenim ventilima za vazduh. Postoji i 22 inčna varijanta sa istim dizajnom.

Unutrašnjost, po želji kupca, Alpina može opremiti unutrašnjost prilagođenim cevovodima, šavovima, vezom, perforiranjem i utiskivanjem.

Revidirani i ispravljeni Alpina KSD3 i KSD4 biće isporučeni u Evropi od novembra. U Nemačkoj KSD3 počinje sa 85.900 evra, a KSD4 sa 89.100 evra.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close