Automobili

Alpha Truck, video Vukovog električnog kamiona u pokretu

Nakon što je prikazao brojne prototipove u različitim konfiguracijama, kalifornijski Alpha Motor je napravio prvi značajan korak ka serijskoj proizvodnji najavljujući prvi prototip svog električnog pick up-a Volf, uz prateći video koji konačno prikazuje vozilo u pokretu u probnim vožnjama.

Volf je u stvari osnovna verzija porodice električnih pik-apa već artikulisanih u različitim varijantama sa jednostrukom ili dvostrukom kabinom .

Merenja i performanse
Uz dinamičnu prezentaciju, Alpha Truck je takođe saopštio prve definitivne specifikacije Volf-a. Karoserija u ovoj varijanti dvoseda duga je 4,83 metra , široka 1,90 i visoka nešto manje od 1,77 metara. Kao što je već pomenuto, postoje dva sedišta (na varijanti SuperVolf postaju pet).

Što se tiče propulzivnog dela, informacije su i dalje ograničene, ali Kuća najavljuje maksimalnu brzinu od 125 milja na sat, jednaku 200 km/h , i procenjeni domet od preko 300 km sa punim punjenjem, što očigledno uključuje i brzi režim.

Volf takođe ima nezavisan sistem oslanjanja sa geometrijom dizajniranom da drži centar gravitacije niskim uprkos klirensu od svih terena, čemu takođe favorizuje položaj baterije u donjem delu rama, takođe u korist dinamike i rukovanje .

Efikasna proizvodnja
Čak iu smislu industrijalizacije, kompanija nije otišla predaleko sa vremenom i brojevima, ali najavljuje svoju posvećenost ubrzanju vremena i održavanju poslovanja u Sjedinjenim Državama. Govori se o pojednostavljenom procesu zasnovanom na visoko skalabilnom dizajnu koji čini proizvodnju različitih modela fleksibilnom, o strateškom partnerstvu sa glavnim dobavljačima kako bi se takođe smanjilo vreme čekanja kupaca.

Kompanija izjavljuje da je postavila proizvodni proces sa visokim nivoima automatizacije i najsavremenije robotike i kontinuiranom optimizacijom procesa koji koriste informacije dobijene iz podataka za identifikaciju kritičnih problema i održavanje visoke efikasnosti. Na kraju, kompanija se fokusira na pozicioniranje na tržištu koje je što je moguće dostupnije javnosti, sa ad hoc finansijskim rešenjima.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close