Automobili

Jadnu ​​C8 Corvetu doslovno je pregazio Maserati

Ponekad stvari ne idu baš po planu. Možda smo ovde malo drski. Pretpostavljamo da crvena Chevrolet Corvette C8 na gornjim fotografijama nije namerno pregažena, ali hej, već smo videli stvari mnogo čudnije nego što izgledaju!

Pretpostavlja se da je ovaj susret Corvette-Maserati bio potpuno slučajan. Naišli smo na ovu sliku zahvaljujući Cedric Massei -u na Facebooku i nažalost nemamo kontekst za ponuditi izvan onoga što vidite na fotografiji. Prikazuje crvenu korvetu na donjoj rampi prikolice za prevoz automobila, na kojoj je beli Maserati (ili bar beli automobil sa Maserati točkovima). Jasno je da je gornja paluba mnogo niža nego što bi trebalo biti. Corvette je platila cenu.

Rekavši to, možemo zaključiti nešto više iz ove slike. Za početak, to nije potpuno nova Corvette. Osim što GM nije namenjen isporuci novih Maseratisa, Corvette se iz fabrike isporučuju sa svim vrstama zaštitne ambalaže. Ovaj je raspakovan, a na zadnjoj strani jasno se vidi registarska tablica. To može biti vozilo za prevoz polovnih automobila, koje prevozi automobile do i sa aukcija vozila. To bi mogao biti i privatni prevoz, koji je prevozio automobil vlasnika od tačke A do tačke B.

Što se tiče uzroka pada, očigledan odgovor je kvar na gornjoj rampi, ali bez dodatnih informacija to ne možemo potvrditi. Rampe se upravljaju hidrauličkim putem i trebalo bi da postoje sigurnosne zasune koje drže rampe na mestu tokom transporta. Možda je hidraulični sistem otkazao tokom rada.

Neki komentatori objave na Facebooku sugerišu da je ovo optička varka, jer Corvette ne pokazuje stvarno oštećenje. Istina je da su automobili koji se prevoze prikolicama ove vrste vezani i zategnuti jedan uz drugi. Ugao ove slike mogao bi biti takav da izgleda kao da je rampa spuštena na Corvette, ali u stvarnosti je to samo blizu. Međutim, sudeći po tome koliko je zadnji točak uguran u luk točkova, ovo svakako nije iluzija.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close