Automobili

Automobili DS imaju nove presvlake za 2024., Pallas i Étoile

Automobili DS usvajaju novu, kompaktniju strukturu asortimana, temeljenu na dvije razine opreme nazvane Pallas i Étoile. Ovo su vrlo važna imena jer su povezana s poviješću marke i Francuske, a cilj im je dati veću jasnoću glavnim karakteristikama modela.

Nova linija debitira na DS 4 u travnju.

Pallas, božica mudrosti i ravnoteže
Ime Pallas povezano je s poviješću DS-a. Da bismo to zapamtili, moramo se vratiti korak unazad, kada je DS bio model, a ne marka.

DS19 predstavljen je javnosti u listopadu 1955. godine, a njegovo ime na francuskom glasi DéeSse, što točno znači božica, božanstvo. Godine 1964. debitirao je DS Pallas, jasna referenca na kraljicu božica: Pallas Athenu, božicu mudrosti i ravnoteže.

Danas, kao i tada, Pallas je “predodređen da zadovolji težnje najzahtjevnijih kupaca”. Karakterizira ga ogromna pažnja posvećena detaljima.

Vrh ponude, Étoile
Étoile je vrlo važno ime, vrlo vezano uz Pariz i Francusku općenito. To je simbol Place Charles-de-Gaulle (prije poznat kao Place de l’Étoile), u čijem središtu stoji Slavoluk pobjede na vrhu Avenue des Champs-Élysées. To je ujedno i najviši status dodijeljen plesačima u Opéra National de Paris od 19. stoljeća.

Iz tog razloga, vrh ponude DS bit će Étoile, s interijerima presvučenim alcantarom ili visokokvalitetnom Nappa kožom.

Nova linija debitira na DS 4 u travnju, a više detalja otkrivat ćemo tijekom godine. Nastavite nas pratiti kako biste saznali više.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close